Известие

Collapse
No announcement yet.

Драг дей 2011 - анкета

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Пффф тъкмо бях се зарадвал, че няма да има олекотявания в клас А и ще видим стрийт коли, а сега ще започне надпреварата, кой най-много може да свали от колата си, и на кой най-много му се занимава да сваля седалки,гуми и крикове и т.н...Да сигурно ще ни пораснат чурките, че примерно италианските бегачки ще са дали добри времена, и ще ги разнасяме из другите форуми, ама пак ще има ощетени...тоест тези, които търсят равностойна битка...

Другото е, че поне в Клас А според мен трябва да се мине без сликове и полусликове!

Еми това ми беше мрънкането.
    Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
    exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
    ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
    ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
    by RUBIG service

Comment

• Какво ти пука бе, нали всичко е за кефа, не да си мерим пишките

Comment

• Бате Венци, ти нали си олекотен...Имаш и сликове...
        Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
        Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
          Бате Венци, ти нали си олекотен...Имаш и сликове...
          И кое ми е олекотеното? Като изключим маховика?

Колата ми е тамън 1340кг. Газовата уредба няма как да се сваля....А и изобщо не обичам да правя каквото и да е...Тоест нямам желание да отида на драг дея и да започна да свалям седалки,гуми, крикове и какво ли не за да се изравня с конкуренцията(Светльо ти винаги си изключение), която е известна с тези си действия дори когато си се събираме на улични гонки...

И да имам сликове, ама нямам желание да ги мъкна и да се гърбя под слънцето и с тях?

Изобщо Светльо нямаш ли си друга работа, ами ме караш да се обяснявам

Бих предпочел да отида на място, да набивам скара и като дойде моя ред без да се занимава с глупост да изляза, да ви раздам шамарите и после пак да продължа с храненето А после да си тръгна като бял човек...

Таааа сигурен, че има и други хора, които като мен нямат желание да олекотяват и да се занимават...
          Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
          exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
          ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
          ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
          by RUBIG service

Comment

• Е ок де, няма да олекотявам тоя път

АМА други вече се подготвиха

sigpicex
            147Q2
            300bhp/606nm
            Gtb2260, fmic, ss exhaust, Eibach springs & anti-roll bars

Comment

• хаххах аз само те бъзнах и ти подпали Болшинството си знаем колите коя колко върви и на трак дея не мисля, че ще се получи някаква кой знае каква разлика, ако някой си махне крика и гумата, и в най-добрия случай задните седалки....Нещо от сорта на половин кола МАКС....

Виж, за всеки случай носи инструменти, че ако стане вече въпрос на чест(почнат спорове за един мигач итн)...ще махаме и от твойта Аз ще помагам с разглабянето обещавам
              Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
              Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                ......

Бих предпочел да отида на място, да набивам скара и като дойде моя ред без да се занимава с глупост да изляза, да ви раздам шамарите и после пак да продължа с храненето А после да си тръгна като бял човек...
                Миии в тоя случай наблягаш повече на ПОВЕР-а, и не се занимаваш с олекотяване и т.н..

Може драг-а да се скучноват,но пък хранилката си я бива
                146 Turbo

Comment

• И при това положение 2.0 турбо колите какво правим? Трябва да си обезкостим колите за да сме равни с конкуренцията ли? Странно решение за олекотяването и за класовете, ама сигурно има защо - вие си знаете.
                  Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                  Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                    И при това положение 2.0 турбо колите какво правим? Трябва да си обезкостим колите за да сме равни с конкуренцията ли? Странно решение за олекотяването и за класовете, ама сигурно има защо - вие си знаете.
                    ти си с 2.0 турбо ?? за каква конкуренция горовиш ????
                    колко по големи турбо италянски двигатели познаваш ????
                    И коя е конкуренцията от която се плашиш ???
                    Volvo S80 2.0 T5 180hp
                    Saab 9-5 2.3 Hot Aero 250Hp Turbo
                    Alfa 147 1.9JTD 16V Turbo- Powered by DAGi and SprintAuto

Comment

• Първоначално публикувано от миро Покажи съобщение
                      Е ок де, няма да олекотявам тоя път

АМА други вече се подготвиха

хаха добре е
                      Bmw 535d LCI 410WHP(Hybrid turbo FMIC) 12.8 -400m
                      BMW F13 M6
                      BMW X6 3.5d
                      Mini cooper r56 lci
                      Alfa romeo Gt 1.9 jtd Eibach anti roll bars, eibach springs,Koni suspension, gtb2056vzk,Fmic, full exhaust 76mm, Quife, brembo brakes 330mm

SPRINTAUTO Service

Comment

• Първоначално публикувано от VFTI Покажи съобщение
                        И кое ми е олекотеното? Като изключим маховика?

Колата ми е тамън 1340кг. Газовата уредба няма как да се сваля....А и изобщо не обичам да правя каквото и да е...Тоест нямам желание да отида на драг дея и да започна да свалям седалки,гуми, крикове и какво ли не за да се изравня с конкуренцията(Светльо ти винаги си изключение), която е известна с тези си действия дори когато си се събираме на улични гонки...

И да имам сликове, ама нямам желание да ги мъкна и да се гърбя под слънцето и с тях?

Изобщо Светльо нямаш ли си друга работа, ами ме караш да се обяснявам

Таааа сигурен, че има и други хора, които като мен нямат желание да олекотяват и да се занимават...
                        И на мен не ми се олекотява НО виждам страха в очите ти!!
                        Alfa Romeo 147 05" 1,9 JTDm Distinctive
                        ех.. Малкото КуВе
                        sigpic

Comment

• Първоначално публикувано от WhitePower Покажи съобщение
                          ти си с 2.0 турбо ?? за каква конкуренция горовиш ????
                          колко по големи турбо италянски двигатели познаваш ????
                          И коя е конкуренцията от която се плашиш ???
                          Аз не се плаша от нищо, защото не се боря и за нищо. Искаше ми се да се пускам с коли в моя клас и кг, за да видя как вървим. Казах 2.0 защото при това положение влизат в клас С което е без ограничения ( имам предивд олекотяването).
                          Alfa Romeo 33 QV 92' - Ex
                          Fiat Coupe 2.0 20V TURBO KINUGAWA TD06SL2 - 25G Billet; Madness Motorsport Remap; OMP Lowering Springs Kit -30mm;HDI EBC;17" Fittipaldi Avon; 390HP & 426NM

Comment

• Първоначално публикувано от DJ_STIVAN Покажи съобщение
                            ..... Странно решение за олекотяването и за класовете, ама сигурно има защо - вие си знаете.
                            Що не го кажеш на драг федерацията , защото това е точно правилникса с изключение на олекотяванията и сликовете на клас А .
                            А твоето турбо си е точно като ванката и боунсера.
                            Гипотеза о боге дает ни с чем не сравнимую возможность абсолютно все понять, абсолютно ничего не узнавая
                            sprint tropheo
                            155/1.8
                            156/2.0 Selespeed

Comment

• и аз ще участвам!

на свободните предизвикателства

трябва ли да се записвам предварително или може като дойда направо да предизвикам някоя обикновена двойка като моята свободните в 15часа ли почват да знам кога да дойда??
                              Alfa Romeo 145 junier -на части/Alfa Romeo 2.0 QV НА ЧАСТИ/Alfa Romeo 156 2.0 TS GTA-Продадена/
                              Аlfa Romeo 155 1.7ts-Продадена/Volvo V70 2.4 140 1999g-Продава се/Настояща Volvo V70 2.0 TURBO AWD 226(За сега)Кончета!

Comment

• Добре де модифицирана 1.4ТС олекотена и с сликове е за клас С,несе оплаквам или нещо такова ама подготвено 1.4 атмосферно в един клас с турбо коли по 200+ коня и малко комично....
                                Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                                Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                                Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                                Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                                Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...
                                X